Trenger du studioportretter av de ansatte?

Trenger du studioportretter?

studioportrett, studioportretter, eiendomsmegler, portrettfotograf, bedriftsfotograf, ansattbilder

Å få tatt studioportretter eller profilbilder skal være både enkelt og hyggelig.

Etter å ha jobbet med å ta bilder for bedrifter i over 10 år, har det etterhvert blitt en ganske smidig affære å ta studioportretter.

Og man trenger ikke nødvendigvis ta studioportretter i et fotostudio. Jeg har en mobil løsning som lar meg sette opp studio nesten over alt.

En fotograf vet at man ikke bør stjele for mye av arbeidstiden til de som skal fotograferes. Man bør helst ikke oppta for mye plass på kontoret slik at arbeidet kan mest mulig gå sin gang.

Studioportretter hos bedriften

Samtidig er det helt avgjørende at man får så bra bilder som mulig av de ansatte. Prosessen starter med god planlegging. Hvilken plass er det best å rigge til studio? Ofte trenger en fotograf noe plass til lamper og bakgrunn. Det kan være fordelaktig med en plass som er relativt uforstyrret. Slik at vi ikke er i veien og den ansatte som skal fotograferes slipper å ha tilskuere.

Hvordan skal man sørge for en bra flyt på de ansatte som skal fotograferes? Er det mange bør man kanskje ha liste med tidspunkt. Eller kanskje det holder med at den som er ferdig fotografert sender inn nestemann.

Effektivitet og tillit

Når man som fotograf møter en ansatt for første gang, handler det mye om å opprette tillit og få den som skal fotograferes til å slappe av og være seg selv. Mange synes naturlig nok det er rart eller unaturlig å bli fotografert, og mye av fotografens jobb går ut på å gjøre det til en positiv opplevelse.

Trenger du bilder av de ansatte i din bedrift? Ta en titt på noen andre jobber jeg har fotografert her.

Er det noe du lurer på kan du selvfølgelig også bare sende meg en mail.