Portrettfotograf i oslo

Portrettfotograf i oslo

For Bedrifter og Private

Portrettfotograf for bedrifter

Portrettfotograf for næringslivet – jeg jobber i all hovedsak opp mot bedrifter. Kort sagt fotograferer jeg for bedriftskunder i næringslivet som måtte trenge bilder til nettside og annen kommunikasjon eller markedsføring.

Enten det er portrettfoto, arbeidssituasjonsbilder eller pressefoto så kan jeg hjelpe med det. Jeg har base i Oslo, men opererer over hele Østlandet.

Jeg tar alt fra portretter – det som på ikke særlig godt norsk omtales som “corporate headshots”. Portrettfotograferingen skjer i studio og/eller på location. Jeg har et mobilt studio som jeg kan sette opp hos kundene Mange foretrekker dette, og på denne måten slipper bedriftene å bruke masse tid på logistikk.

Noen bedrifter ønsker også dokumentarfoto og pressebilder. Det er populært med denne typen bilder for å skildre arbeidssituasjonen, vise frem det gode miljøet og flotte lokaler. Det kan også være mer abstrakte, men unike bilder som kan brukes til å krydre hjemmeside eller årsrapport med.

Booking av portrettfotograf er veldig enkelt. Send meg en epost med beskrivelse av oppdraget og behov, så kommer jeg raskt tilbake til deg med pristilbud.

Portrettfotograf for private

Jeg opplever økt etterspørsel fra privatpersoner som ønsker profesjonell portrettfotograf til å ta bilder til for eksempel CV, LinkedIn. Jeg tilbyr portrettfotografering både ute på location og inne i studio. Jeg har tilgang på studio både i Oslo og Drammen.

Privatpersoner ønsker ofte litt lenger tid på fotograferingen, slik at man kan få noen forskjellige uttrykk når man først er i gang. Med litt mer tid kan vi bruke forskjellig lysoppsett, skifte antrekk eller bytte bakgrunn hvis det trengs. Jeg har laget ulike portrettfoto-pakker som jeg tilbyr privatmarkedet.  Priser og mer informasjon finnes her.

Portrettfotograf, portrettfoto, portrettbilde, bedriftsfotograf, portrettbilde jobb

Booking av Portrettfotograf

Booking av portrettfotograf skal være en enkel og smidig prosess fra A til Å. For private 1-1 fotograferinger så har jeg egne pakker og priser her. Bedrifter har ofte ulike behov, så da trenger jeg en kort oppdragsbeskrivelse så kommer jeg raskt tilbake med pristilbud på totalen. 

Portrettfoto i studio eller location

Jeg tilbyr portrettfotografering både i studio og på location. Location kan være ute, i byen eller inne på kontor eller andre miljø som er relevant for portrettfotoet.