Jeg er portrettfotograf i Oslo og spesialiserer meg i fotografering for næringslivet.

Portrettfotograf for næringslivet – jeg jobber i all hovedsak opp mot bedrifter. Kort sagt fotograferer jeg for bedriftskunder i næringslivet som måtte trenge bilder til nettside og annen kommunikasjon eller markedsføring. Enten det er portrettfoto, arbeidssituasjonsbilder eller pressefoto så kan jeg hjelpe med det. Jeg har base i Oslo, men opererer over hele Østlandet.

Jeg tar alt fra portretter – det som på ikke særlig godt norsk omtales som «corporate headshots». Portrettfotograferingen skjer i studio og/eller på location. Jeg har et mobilt studio som jeg kan sette opp hos kundene Mange foretrekker dette, og på denne måten slipper bedriftene å bruke masse tid på logistikk.

Noen bedrifter ønsker også dokumentarfoto og pressebilder. Det er populært med denne typen bilder for å skildre arbeidssituasjonen, vise frem det gode miljøet og flotte lokaler. Det kan også være mer abstrakte, men unike bilder som kan brukes til å krydre hjemmeside eller årsrapport med.

Til tross for navnet, så har jeg aldri bedt noen som står foran kameraet mitt om å si «cheeze». Det er en god teknikk dersom man vil ha frem et anstrengt smil med tenner, men ikke så veldig nyttig om man vil få noen til å vise seg fra sin beste side.

Jeg får stadig tilbakemelding om at fotograferingen min oppleves som hyggelig, avslappende og uhøytidelig. Og det er nettopp det som er min målsetning – for det er under de forutsetningene at folk får rom til å blomstre.

Bedriftsfotograf

Booking av fotograf til portrettfotografering eller eventfotografering er veldig enkelt. Send meg en epost med beskrivelse av oppdraget og behov, så kommer jeg raskt tilbake til deg med pristilbud.

Portrettfotograf Oslo, Saycheeze.no

Portrettfotografering

Som regel skjer portrettfotograferingen hos kunden. Jeg har et mobilt studio som jeg setter opp på egnet plass – møterom eller lignende. På den måten slipper bedriften å bruke masse tid på logistikk, og fotograferingen tar minst mulig av den ansattes tid.

Mine kunder er i all hovedsak bedrifter i Oslo-området som trenger portretter av de ansatte til websidene. Flere ønsker i tillegg såkalte arbeidssituasjonesbilder og foto fra lokalene. Begge disse er hensiktsmessig å ta samtidig som jeg er hos bedriften for å ta portretter – og de er egnet til å bruke på websiden eller i årsrapporter og annen korrespondanse utad.

Se flere jobber her. Jeg jobber ikke kun i Oslo-området – jeg har også kunder i Drammen og Asker og Bærum – hele Østlandet som jeg jobber regelmessig for.