Fotograf i Oslo - Portrettfotograf for næringslivet.

Portrettfotograf

Jeg jobber i all hovedsak opp mot bedrifter. Jeg tar alt fra portretter - det som på ikke særlig godt norsk omtales som "corporate headshots". Portrettfotograferingen skjer i studio og/eller på location. Jeg har et mobilt studio som jeg kan sette opp hos kundene Mange foretrekker dette, og på denne måten slipper bedriftene å bruke masse tid på logistikk. 

Noen bedrifter ønsker også dokumentarfoto og pressebilder. Det er populært med denne typen bilder for å skildre arbeidssituasjonen, vise frem det gode miljøet og flotte lokaler. Det kan også være mer abstrakte, men unike bilder som kan brukes til å krydre hjemmeside eller årsrapport med.

Selv om jeg holder til i Oslo, er jeg veldig mobil og fotograferer over hele østlandet.

Til tross for navnet, så har jeg aldri bedt noen som står foran kameraet mitt om å si "cheeze". Det er en god teknikk dersom man vil ha frem et anstrengt smil med tenner, men ikke så veldig nyttig om man vil få noen til å vise seg fra sin beste side.

Jeg får stadig tilbakemelding om at fotograferingen min oppleves som hyggelig, avslappende og uhøytidelig. Og det er nettopp det som er min målsetning - for det er under de forutsetningene at folk får rom til å blomstre.

Bedriftsfotograf i Oslo

Mine kunder er i all hovedsak bedrifter i Oslo-området som trenger portretter av de ansatte til websidene. Flere ønsker i tillegg såkalte arbeidssituasjonesbilder og foto fra lokalene. Begge disse er hensiktsmessig å ta samtidig som jeg er hos bedriften for å ta portretter - og de er egnet til å bruke på websiden eller i årsrapporter og annen korrespondanse utad.

 

Kontakt

 stig@saycheeze.no

(+ 47) 900 14 056

Portrettfotografering

Under er noen tidligere jobber jeg har gjort som portrettfotograf. Se flere jobber her. Jeg jobber ikke kun i Oslo-området - jeg har også kunder i Drammen og Asker og Bærum som jeg jobber regelmessig for.