Portrett - Fotografering av de forskjellige typene. - SAY CHEEZE | Fotograf Oslo
1817
post-template-default,single,single-post,postid-1817,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Portrett – Fotografering av de forskjellige typene.

Portrett – litt om de forskjellige som jeg fotograferer

Standard portrett på enkel bakgrunn.

Dette er det mest vanlige portrettet jeg fotograferer, og det er veldig anvendelig til alt mulig, fra presentasjon av de ansatte på nettsidene, til visittkort og bilde i websignaturen. Portrettet kan også fint benyttes i rapporter eller kolofon hvis det skal brukes i andre redaksjonelle sammenhenger.

Uttrykket skal passe bedriftens profil, og med et standardoppsett som disse bildene krever, så er det enkelt å lage lignende portretter ved en senere anledning dersom det skulle komme nyansatte eller bildene må oppdateres av andre årsaker.

Portrettfotograf Oslo - Saycheeze.no

Bedriftsfotograf i Oslo - Portrett i Miljø.

Portrett i miljø.

Også et ganske vanlig portrett som jeg fotograferer. Dette er for de som ønsker å bryte litt med det kanskje enkle bakgrunnen og heller plassere den som skal fotograferes i et (relevant) miljø.  Disse bildene kan fint også benyttes i rapporter eller kolofon hvis det skal brukes i andre redaksjonelle sammenhenger.

Stilen er fin som de som ønsker litt variasjon i bildene – ofte kan det være fint å ha bilder å rotere på dersom de blir mye brukt i media.

Tags:
No Comments

Post A Comment