Fotografering på Hotel Continental i Oslo

eventfotograf

Fotografering på Hotel Continental i Oslo

Hotel Continental i Oslo trengte bilder til et nytt konsept, «Dinner & Friends«, så jeg tok med kameraet og fotograferte mens noen gjester hygget seg med god mat og godt selskap.

 

Det var veldig hyggelig da Hotel Continental tok kontakt med forespørsel om jeg kunne fotografere et nytt sosialt middagskonsept de har gående. Som fotograf er dette litt likt det jeg gjør på vanlige events. Jeg beveger meg rundt og forsøker å fange stemningen og gode øyeblikk.

Her var mye satt på forhånd, med god mat og drikke. Et flott lokale og mennesker som hygger seg sammen. Tanken er at dette skal kunne være en slags stue midt i Oslo sentrum hvor man sammen med venner kan ha en helaften i et privat rom og få servert mat. Jeg må si det høres ut som et fristende avbrekk etter etter noen måneder med delvis isolasjon på grunn av covid-19.