Fotograf

fotograf

Fotograf – den handler om mennesker!

 

Velkommen til Say Cheeze – hvor øyeblikk blir varige minner!

Som fotograf med mennesker som spesialitet har jeg en lidenskap for å fange det ekte hos mennesker. Enten det er profesjonelle portretter for bedriften din eller personlige øyeblikk, er mitt mål å skape bilder som forteller din unike historie.

Jeg spesialiserer meg i å skape naturlige og autentiske portretter som fanger essensen av hver person. Med en kombinasjon av profesjonalitet og kreativitet jobber jeg tett med bedrifter og enkeltpersoner for å levere bilder av høy kvalitet som skiller seg ut.

Utforsk portrettfotografien på en ny måte med Say Cheeze. La oss sammen skape minner som varer livet ut. Kontakt meg i dag for å diskutere dine fotograferingsbehov og hvordan jeg kan hjelpe deg med å fange øyeblikkene.

fotograf portrettfoto bedriftsfotograf

Fotograf for bedrifter og private

 

Profesjonell fotograf med mange års erfaring innen portrett, foto til bedrifter og events.

 

Jeg har fotografert folk, bedrifter og eventer i over 10 år nå. Mine kunder er selskaper, både store og mindre i tilegg til privatpersoner som ønsker gode portrettbilder av seg selv.

Gode bilder er viktig for å engasjere og skape tillit, og det er det som er drivkraften min. Ikke alle liker å bli tatt bilde av. Ikke jeg heller. Men det må skje noe i møtet mellom fotograf og den som fotograferes for å skape ekte uttrykk. Og det er dette jeg søker etter. Mitt mål er at folk skal føle seg selvsikre i møtet med fotografen slik at de kan se ut som om de har sin beste dag noensinne.

Fotograf i studio

De som kommer inn i mitt studio, enten det er mitt faste studio eller et midlertidig studio som jeg har satt opp hos bedriften, skal være sikre på at de får muligheten til å være seg selv.

Ofte er de første minuttene preget av at ting er litt uvant, men vi jobber oss gjennom dette og tar oss god tid til å bli mer komfortabel. Kanskje kikker vi over bildene vi har tatt for å se hva som fungerer og hva som ikke fungerer så godt. Som fotograf er det viktig at den som portretteres er med på hele prosessen. Når vi har funnet en retning som vi ønsker å jobbe i så starter den jobben med å forbedre resultatet ytterligere.

 

Ta kontakt med meg hvis du er på leting etter en fotograf til å ta portretter eller som kan supplere bedriften med andre typer bilde.