Fotograf Oslo – For Bedrifter

portrettfoto, fotograf oslo, fotografer oslo

Fotograf Oslo – For Bedrifter

Fotograf Oslo – Fotograf for bedrifter og næringsliv.

 

Takk for at du tar turen innom i søken etter fotograf i Oslo

Lokal fotograf i Oslo!

Jeg er spesialiserer meg på fotografering for bedrifter og næringsliv. Mitt mål er å skape profesjonelle bilder som skiller seg ut og gir din bedrift et sterkt visuelt preg. Selve fotograferingen skal være effektiv og avslappende. Det er sånn man får naturlige og ekte portretter.

Fotograf Oslo – For bedrifter

Jeg har lang erfaring i å fotografere for bedrifter – både store og små. Enten de trenger portretter av ledere eller ansatte, miljøbilder eller andre bilder til årsrapport så kan jeg hjelpe.

Jeg har både mobilt og fast studio. Det vil si at jeg kan ta i mot folk i mitt studio sentralt i Oslo eller jeg kan komme til bedriftene og rigge opp studio i et møterom eller et annet egnet sted. På den måten slipper de ansatte å bruke mye tid på å reise.

Enten bedriften er stor, med flere hundre ansatte som skal fotograferes eller mindre så har jeg erfaring med å gjennomføre fotograferingen på en mest mulig effektiv måte. 

Fotograf Oslo

Jeg fotograferer for bedrifter i hele Oslo, både sentrum og utenfor. Jeg kommer med alt utstyr som jeg trenger for fotograferingen og rigger meg til i et kontor eller et annet egnet sted som er egnet. Ønsker dere å komme i studio? Ikke noe problem. Jeg har fotostudio sentralt i Oslo hvor jeg kan ta dere i mot for portrettfotografering.

Profesjonell fotograf Oslo

Enten dere er bedrift eller privatperson som søker profesjonell fotograf i Oslo så kan jeg tilby både portrettfotografeirng, arbeidssituasjonsbilder eller miljøbilder til nettsider. Alt av bilder som trengs til den visuelle profilen.

Send meg gjerne en epost og fortell om hvilke behov dere har, så diskuterer jeg gjerne hvordan vi kan løse dette best mulig for dere. Fotografering skal være enkelt, effektivt og hyggelig.