Fotograf Drammen

Portrettfotograf, portrettfoto, portrettbilde, bedriftsfotograf, portrettbilde jobb

Fotograf Drammen

Jeg er en profesjonell fotograf i Drammen som spesialiserer meg i 
fotografering for bedrifter og næringsliv.

Portrettfotografering for bedrifter i Drammen skal være enkelt! Jeg har et mobilt studio som jeg kan rigge til i lokalene til bedriftene. På den måten slipper de ansatte å bruke tid på transport til og fra fotostudio.

Hvilken bakgrunn bør portrettbilde ha?

En annen viktig faktor er bakgrunnen. Her er det litt hva bedriften ønsker av stil på bildene. Enten portrettbildet skal tas i miljø eller på en ensfarget papirbakgrunn så er hovedreglen at bakgrunnen skal være enkel eller uskarp så den ikke konkurrerer med ansiktet ditt om oppmerksomheten. Mange foretrekker en nøytral bakgrunn, for eksempel en lys vegg eller et ensfarget bakgrunnsstoff. Dette gir et profesjonelt utseende og lar fokuset være på deg.

Her har jeg skrevet en artikkel om forskjellig stil på portrett

Hvordan skal jeg posere på portrettbilde til jobb?

Når det gjelder posering, er det beste rådet å være avslappet og naturlig. Unngå stive poseringer eller overdrevne smil som kan virke unaturlige. Prøv å få et bilde som fanger din genuine personlighet. Dette kan hjelpe med å skape en forbindelse med de som ser på bildet og formidle troverdighet. Det kan virke unaturlig for mange å skulle være «naturlig» foran et kamera. Men en erfaren fotograf vil være til god hjelp og få deg til å slappe av under prosessen.

Hva slags lys er best til portrettbilde?

Personlig så bruker jeg nesten utelukkende blitzlys som jeg balanserer på mine portretter. Grunnen til dette er at jeg ofte har store bedrifter som kunder, som ønsker at jeg skal produsere et konsistent uttrykk på portrettene. Vinter som sommer. Da må jeg ha 100% kontroll over lyset mitt. Jeg har med alt av lys som jeg trenger, så været utenfor spiller ingen rolle. Det gjør heller ikke eksisterende belysning i kontorene.

Jeg har skrevet mer om lys til portrettfoto her

 

Er du en bedrift i Drammen og trenger bilder av de ansatte? Ta en titt på noen andre jobber jeg
har fotografert her.