Eventfotograf

eventphotographer oslo, eventfotograf

Eventfotograf i Oslo

Bilder fra bedriftsarrangementer kan brukes i markedsføringsmateriell, nettsider og sosiale medier for å bygge merkevaren og tiltrekke seg nye kunder.

De viser potensielle kunder hva de kan forvente, og gir troverdighet til virksomheten din.

Hvem ønsker vel ikke å ha bilde av seg selv i det man holder et innlegg på en fagkonferanse?  Eller koser seg med gode venner eller kollegaer under et sosialt event.

Eventbilder gir deltakerne en mulighet til å gjenoppleve arrangementet i lang tid etter at det har funnet sted. De kan fungere som varige minner og bidra til å styrke båndet mellom deltakere.

Kvalitetsbilder

Fanger viktige øyeblikk fra eventet, og er helt vesentlig for markedsføring og kommunikasjon.

eventfotograf
eventfotograf

Skaper Minner

Bilder huskes bedre, og gode bilder har større sannsynlighet for å bli brukt i markedsføringssammenheng, delt på sosiale medier eller komme på trykk.

Det handler om folkene

Hele opplevelsen – settingen. Troverdighet. Den magiske atmosfæren, reaksjonene og det mellom-menneskelige som skjer.

eventfotograf

Trenger du fotograf til event, samling, seminar, teambuilding, foredrag, konsert, presseevent, arrangement, styremøte? Enten det er snakk om store eller små eventer, så har jeg lang erfaring i å skaffe blinkskudd av folk som hygger seg på ulike arrangementer.

Gode bilder fra et event er med på å gi vesentlig merverdi!

 

Under kan du se noen av eventfotograf-jobbene jeg har gjort for ulike kunder. Ofte har kunden forskjellige ting han eller hun ønsker å si med bildene. Men det som går igjen er at de ønsker dokumentarfoto fra eventet som viser folk som har det hyggelig og koser seg. Noen ganger er det oppsettet og scenografien som er viktig – såvel som artister eller den som opptrer.

Andre ganger kan det være et spesielt produkt som skal være i sentrum.

Hva koster en eventfotograf?

Pris for eventfotografering varierer veldig, og det kommer blant annet an på hvor lenge eventet varer. Eventuell reisevei og hvor mange bilder du ønsker, og hvor raskt du vil ha dem. Om du tar kontakt og skriver et par linjer om hva slags event du ønsker fotografert, så kommer jeg raskt tilbake med et pristilbud.

Hvordan jeg jobber som eventfotograf

Jeg setter av god tid til brief før hvert event.  Møter gjerne opp tidlig for å ta en titt på lokalet og gå gjennom med kunden en siste bries før eventet ruller i gang. Under eventet har jeg ofte en slags «papparazzi» – funksjon. Jeg gjør ikke så mye ut av meg, men går rundt og tar blinkskudd av folk som hygger seg. Selvfølgelig med respekt for de som blir fotografert. Dette er noe som kommer med erfaring. En eventfotograf må være «på», men også utvise respekt for de som kanskje ikke ønsker å bli tatt bilder av. Målet er å sitte igjen med en god miks bilder som illustrerer eventet på best mulig måte.

Hvordan leveres bildene?

Etter at jeg har fotografert vil jeg ta et bredt utvalg bilder (avhengig av hvilken bildepakke du ønsker). Disse etterbehandles og deles med deg i et online-galleri som kun du vil gå tilgang til med passord. Dette kan du dele med kollegaer eller event-deltagere etter eget ønske.

 

Hører gjerne om ditt event, så send meg gjerne et par linjer på epost, så kommer jeg tilbake til deg så fort jeg kan.