Eventfotograf i Oslo og Østlandet

 

Jeg tar ofte på meg jobb som eventfotograf i Oslo, Drammen eller andre steder på Østlandet.

 

Trenger du fotograf til event, samling, seminar, teambuilding, foredrag, konsert, presseevent, arrangement, styremøte? Enten det er snakk om store eller små eventer, så har jeg lang erfaring i å skaffe blinkskudd av folk som hygger seg på ulike arrangementer.

eventphotographer oslo, eventfotograf

Gode bilder fra et event er med på å gi vesentlig merverdi!

 

Under kan du se noen av eventfotograf-jobbene jeg har gjort for ulike kunder. Ofte har kunden forskjellige ting han eller hun ønsker å si med bildene. Men det som går igjen er at de ønsker dokumentarfoto fra eventet som viser folk som har det hyggelig og koser seg. Noen ganger er det oppsettet og scenografien som er viktig – såvel som artister eller den som opptrer.

Andre ganger kan det være et spesielt produkt som skal være i sentrum.

Hva koster en eventfotograf?

Pris for eventfotografering varierer veldig, og det kommer blant annet an på hvor lenge eventet varer. Eventuell reisevei og hvor mange bilder du ønsker, og hvor raskt du vil ha dem. Om du tar kontakt og skriver et par linjer om hva slags event du ønsker fotografert, så kommer jeg raskt tilbake med et pristilbud.

 

Hvordan jeg jobber som eventfotograf

Jeg setter av god tid til brief før hvert event.  Møter gjerne opp tidlig for å ta en titt på lokalet og gå gjennom med kunden en siste bries før eventet ruller i gang. Under eventet har jeg ofte en slags «papparazzi» – funksjon. Jeg gjør ikke så mye ut av meg, men går rundt og tar blinkskudd av folk som hygger seg. Selvfølgelig med respekt for de som blir fotografert. Dette er noe som kommer med erfaring. En eventfotograf må være «på», men også utvise respekt for de som kanskje ikke ønsker å bli tatt bilder av. Målet er å sitte igjen med en god miks bilder som illustrerer eventet på best mulig måte.

 

Hvordan leveres bildene?

Etter at jeg har fotografert vil jeg ta et bredt utvalg bilder (avhengig av hvilken bildepakke du ønsker). Disse etterbehandles og deles med deg i et online-galleri som kun du vil gå tilgang til med passord. Dette kan du dele med kollegaer eller event-deltagere etter eget ønske.

 

Hører gjerne om ditt event, så send meg gjerne et par linjer på epost, så kommer jeg tilbake til deg så fort jeg kan.