Lederportrett/Ansattportrett - på enkel bakgrunn

Kun personen i fokus!

Både bakgrunn og utsnitt kan tilpasses den ulike bedrift og behov. Noen bedrifter vil ha behov for formelle, nokså stramme portretter, mens andre vil fremstå mer tilgjengelige i en litt løsere og uformell setting. Andre ganger vil en blanding være det som skal til.

Under kan du se noen eksempler på hvordan bakgrunn og lys kan gi ganske så forskjellig uttrykk på et bilde.

264432.jpg
nordea1.jpg
Universell_Utforming.jpg
Bedriftsportrett_Malerisk-2.jpg

Portrettfotograf

Portrettfotograf i Oslo

Førsteinntrykk er ekstremt viktig. Og ofte er det et portrettbilde som vil gi førsteinntrykket til potensielle kunder av deg og din bedrift.

Jeg tar ofte portretter av bedrifter her på Østlandet og Oslo-området. Som portrettfotograf tar jeg bilder til nettside, årsrapport eller annen type markedsføring.

Vi avtaler hvilken type stil bedriften vil ha på portrettene på forhånd, så kommer jeg og fotograferer på kontoret. Enten med studiooppsett og fotobakgrunn eller i kontormiljøet dersom det skulle passe.

Portrettfotografering kan selvfølgelig også foretas i fotostudio hvis kunden ønsker det. Jeg kan også engasjere stylist hvis det er ønskelig.

Se flere portrettfoto her, eller send meg en mail om du har noen spørsmål eller ønsker å booke.

stig@saycheeze.no

 

Portrettfotograf-oslo-1.jpg
Portrettfotograf_2.jpg

Bedriftsportretter

Bedriftsportretter

Er det på nett kundene dine møter deg først? Jeg har lang erfaring som fotograf for bedrifter som trenger portrett av ansatte til bruk i all kommunikasjon. Ta en titt på min portfolio med portretter for ulike stiler. Jeg holder til i Oslo, men fotograferer over hele landet.

Read More